Vesterhavstur

søndag 16. september 2018 klokken 11:00 - 15:00
 page1image424

Søndag den 16. september inviterer Turudvalget til fællestur ved Vesterhavet, hvor vi håber at se så mange som muligt til en hyggelig dag.

Vi mødes ved Husby efterskole, hvor turen starter klokken 11. Selve rideturen varer mellem 2 og 2,5 timer, hvor vi kommer til at ride i varieret terræn. Kontakt Dorte for eventuel leje af elevhest.

Vi kan tilbyde fælles transport af 13 heste og det er først til mølle-princip. Den skarpeste pris vi kan lave er 175 kr. pr. hest. Skulle det ske, at alle 13 pladser ikke afsættes, vil prisen stige så leje af transport kan dækkes. Men dette håber vi selvfølgelig ikke bliver aktuelt.

Ønsker man at benytte sig af fællestransporten, skal man indbetale 175 kr. på mobil Pay til 22 63 58 82 (Randi), disse refunderes ikke med mindre turen bliver aflyst. Tjek venligst med Turudvalget inden betaling, om der stadig er ledige pladser.

De der skal med fællestransporten fra Snegla, skal være klar til at læsse klokken 9:45 (husk hestepasset), og efterfølgende være klar til at tage imod hestene ved Husby Efterskole, når hestene ankommer.

Leje af elevhest koster 200 kr. og prisen for deltagelse af turen er 25 kr. Begge dele betales på dagen til Turudvalget.

Vi vil gerne hører fra alle som ønsker at deltage i turen senest 7/9- også dem som kører selv, så vi har en ide om hvor mange vi bliver. Man kan melde sig til i rytterstuen og på Facebook-opslaget.

Husk madkurven, da vi slutter af med at nyde medbragt mad og drikke, og selvfølgelig håber vi på at nogle også vil bage kage.

J