Dollerup tur

lørdag 22. juni 2019 klokken 10:00 - 17:00

 

 

Så er det tiden til Sneglas sommertur. I år går turen til Dollerup ved Viborg.

Lejf kommer og henter os kl. 10 til fælles transport . Der er plads til 13 heste i lastbilen og det er først til mølle princippet. Leif skal have heste-passene med i lastbilen.

Man er tilmeldt lastbilen, når man har betalt 250 kr. til Anne Marie på mobil pay 20480257. Husk at skriv Dolleruptur i kommentarfeltet. Disse refunderes ikke, med mindre turen bliver aflyst.

Der vil ligge sedler med tilmelding i rytterstuen. Vær opmærksom på at der er en for kørsel med lastbil og en for dem der kører selv.

Til dem der selv kører med trailer, mødes vi på parkeringspladsen overfor Ishuset . Det er efter huset Ravnsbjergvej 65, 8800 Viborg. Der er plads til at parkere med trailer. Ud ridning er kl. 11.15.

Turen bliver på ca 2 timer.

Vi gør holdt ved madpakkehuset, hvor vi spiser frokost. Der er ikke fold mulighed, men vi kan sidde ned og spise, medens vi holder hesten. Alternativ er at binde hesten ved et træ. I medbringer selv madpakker, drikkevarer og grimer på rideturen. Der er desuden wc på stedet.

Vi vil gerne høre fra alle som ønsker at deltage, så vi ved hvor mange vi bliver. Sidste frist for tilmelding er den 7/6-19.

 Pris for deltagelse af turen er 30 kr. som betales til Kirsten Raakjær på mobil pay på dagen.

Samkørsel kan vi tale om, når tilmeldingerne er på plads.

Vandspande og div. kan Lone Skov have med i sin bil.

Vi slutter turen ved  Ishuset i Dollerup , hvor der er mulighed for at købe de gode Dollerup is. Husk penge.

 

 

Med venlig hilsen turudvalget.