Pernille Lyager kursus

lørdag 23. marts 2019 klokken 0:00 til 24. marts 2019 klokken 0:00

 

Weekenden den 23.-24. marts afholdes der kursus med Pernille Lyager Møller.

Kurset er som udgangspunkt et weekend kursus, hvor medlemmer, som vil deltage begge dage, har fortrinsret. Kan weekend kurset ikke blive fyldt, vil der dog blive lukket op for, at deltage blot en enkelt dag.

Prisen for to dage 925 kr.
Pris for en dag 475 kr.

Der er plads til maks 12 deltagere begge dage og der rides enkeltvis 40 min.

Tilmeldingen skal ske til Diana Vilsgaard på tlf ‭41 60 65 34‬. Deltagerne, som blot gerne vil deltage en enkelt dag, skal ligeledes kontakte Diana.

Fristen for tilmelding til weekend kurset er den 6. marts, hvorefter de eventuelle resterende pladser vil blive fordelt ud til dem, som gerne vil deltage en enkelt dag.

Betaling skal ske kontant på kursusdagen og der skal medtages lige penge.

Såfremt nogen af deltagerne gerne vil hjælpe med frokost eller eftermiddagskaffe må dette gerne meddeles i forbindelse med tilmeldingen.

Vel mødt til en hyggelig og lærerigt weekend 🙂

Mange hilsner
Kursusudvalget

Til dem som ikke kender Pernille kommer her en kort præsentation:

Pernille afsluttede sin eksamen fra Hólar University i 2013 med højeste karakter i den afsluttende rideprøve. Hun har også gjort sig bemærket ved stævner i Island og var bl.a. vinder af A-flokkur ved Fjórðungsmót Austerlands, hvor hun yderligere fik tildelt FT-prisen for “good horsemanship and riding”.

Ved at arbejde for top trænere som bl.a. Sigurður Sigurðarson, Lena Zielinski, Bjarni Jónasson, Sylvía Sigurbjörnsdóttir og Árni Björn Pálsson har Pernille samlet en masse erfaring. Derudover har hun også drevet selvstændig træningstald i en del år, med tilridning, træning og undervisning.
Pernille har undervist ryttere på alle niveauer både internationalt (bl.a. Island, USA, Schweiz og Canada) og i Danmark. I undervisningen fokuseres der på at udvikle hver enkelt rytter/hest ud fra deres nuværende individuelle niveau.