Nyhedsbrev november - december 2017

Skrevet den 28. november 2017 af Britta Thybo

Nyhedsbrev Snegla November / December 2017. 

Så er endnu et spændende og oplevelsesrigt Snegla år ved at nærme sig sin afslutning, og sikke et år det har været. Hver eneste måned har der været masser af aktivitet i vores dejlige klub. Ud over alle de mange elever på Dortes ridehold og private ryttere, der kommer og rider deres opstaldede heste, kommer der også mange klubmedlemmer, der har hestene derhjemme, og endelig kommer forskellige grupper ( skoleklasser, fødselsdagsfester, polterabendgæster og mange andre ), der alle ønsker at prøve at få en ridetur på islænderheste. Dertil kommer så alle de forskellige kurser og stævner der afholdes. Så næsten ligegyldigt hvornår du kommer i klubben, sker der noget spændende.

Hubertusdag.
Igen i år havde det travle Turudvalg sørget for at Hubertusdagen blev fejret med gode rideoplevelser for Snegla rytterne. Der var arrangeret 2 ture. En hyggetur og en lidt hurtigere tur. Til sidst kunne alle, der havde lyst ride opløb på en nærliggende mark. I alt ca. 30 ryttere red turene på 1 times tid i dejligt vejr. Derefter deltog ca. 10 ekvipager i det spændende opløb, som blev vundet af Naja Pedersen. Vækkeuret, der bliver givet til 2. sidste rytter fik Solvej. 
Efter nogle timer i det fri trænger man til lidt varmt at styrke sig på, og det havde Inge Kirkegård sørget for, idet hun havde lavet den dejlige Snegla suppe, som man kunne varme sig på i rytterstuen, mens der blev delt pokal og vækkeur ud, og snakket om dagens oplevelser. I alt ca. 50 mennesker lunede sig med den lækre varme suppe. Stor stor tak til alle, der mødte op og en særlig tak til Inge for den dejlige suppe.

Juniordag.
Allerede 14 dage senere var der igen fyldt op i rytterstuen, idet det kreative Juniorudvalg havde inviteret de nye og mindste rideskoleelever og deres forældre til en hel særlig dag, hvor programmet stod på opsadling i stalden, kaffe og kage i rytterstuen og sjove konkurrencer i ridehallen. Forældrene blev også orienteret om klubben og de mange aktiviteter, der foregår her. 19 ryttere med forældre, i alt ca. 40 mennesker deltog, og der var bagefter mange fortjente rosende ord fra deltagerne til juniorudvalget.

Juleridt.
December måned betyder altid jul, og når man er Snegla medlem, betyder det også juleridt fra Nr. Tolstrup ind til Holstebro midte sidste søndag før juleaften. Og det er noget, der bliver set frem til med stor spænding. Planlægning af julepynt til hest og rytter bliver tit startet flere måneder før. I år bliver det 17. december og hele programmet kan læses på Sneglas FB side. Man skal lige lægge mærke til, at det i år ikke bliver Brotorvet, der holdes pause på, men Store Torv. På vejen ind til Store Torv er alle deltagerne igen inviteret ind til Anni og Ditlev på Sdr. Alle. De har i mange år åbnet deres have og serveret rundstykker og kakao til alle, mens hestene får en hvilepause. Fantastisk at have nogle medlemmer i klubben med så stor gæstfrihed. Ud over at læse turudvalgets fine program vil vi også opfordre alle til at huske at tage varmt tøj på til turen. Det er en lang tur, og selv om man måske rider afsted i solskin, kan det godt både blæse og regne inden vi kommer hjem.

Nyt køkken.
I vores sidste Nyhedsbrev fortalte vi, at Jysk Energi havde sponseret 40.000 til et nyt køkken til rytterstuen. Dette projekt er nu så langt, at man snart kan se frem til indvielse. Mere information om det senere.

Kontingent.
Som sædvanligt kommer der i starten af december en mail til alle klubmedlemmer med kontingentopkrævning, der skal betales inden 8. jan. Vi håber, at alle vil huske det. Hvis man ikke modtager mailen, eller der er ændringer i forhold til medlemskab, kan man henvende sig til formand Lone Lauridsen 28510264.

Julehilsen.
Da dette er årets sidste Nyhedsbrev vil bestyrelsen gerne ønske alle medlemmer en rigtig glædelig jul og et dejligt nytår, samt takke alle der har gjort en indsats for at 2017 har været sådan et fantastisk spændende Snegla år. 

De bedste julehilsener fra bestyrelsen og Anne Marie.