Om Snegla

Rideklubben Snegla er en rideklub for alle islandshesteinteresserede i Midt- og Vestjylland. Når du melder dig ind bliver du medlem af en af de største rideklubber i Danmark med en lang tradition og omkring 350 medlemmer bag sig. Klubben blev stiftet tilbage i 1981 og havde derfor 30 års jubilæum i 2011. Der er i alt 65 lokalklubber i Danmark og alle klubber hører under Dansk Islandshesteforening DI. Se også DI´s hjemmeside

Foelkys

Snegla holder til i Midt- og Vestjylland, nærmere betegnet omkring Holstebro, på gården Nr. Tolstrup, Flodgårdvej 6, Nr. Felding, 7500 Holstebro. Se på kort

Nr. Tolstrup ejes af Dorte Stougård og Odd Bjørnli, som siden 1990 har stået for driften af gården. Her lejer vi os ind på gårdens mange faciliteter, som inkluderer en ridehal (20x40 m), 250 m ovalbane, 250 m pasbane, udendørs ridebane, sadelrum, samt toilet og stor opvarmet rytterstue i staldbygningen. 

Hvert år arrangerer klubbens stævne-, junior- og kursusudvalg mange forskellige arrangementer, kurser, klubstævner og stævner efter DI's stævnereglement.

Vi laver opvisning, tager på skovture og hygger os altid sammen.

For at deltage i rideundervisningen, som varetages af Dorte Stougård, skal man være medlem af Snegla.

Priser for undervisningen kan ses på  Nr Tolstrups hjemmeside.

Har du lyst til at høre nærmere er du velkommen til at kontakte et af bestyrelsesmedlemmerne. Indmeldelse foregår på www.sporti.dk som også varetager betaling af kontingent. 

 Du kan downloade vores informationsfolder (PDF)